אירוח והסעדה
כל פיתרונות איכות הסביבה במקום אחד
ענף האירוח וההסעדה אחראי על חלק ניכר מהשמנים והשומנים המשומשים אשר זורמים
למערכות הביוב. נתוני המשרד להגנת הסביבה מצביעים על כך שמסעדות בישראל מייצרות
מדי שנה כ-20,000 טון שמנים ושומנים משומשים, ואחראיות על כ-55% מכלל השמנים
האורגניים המגיעים למכוני הטיהור.
מדובר בנתונים דרמטיים מבחינה סביבתית שכן הזרמה בלתי מבוקרת של שפכים
ממסעדות, המכילים שמנים ושומנים משומשים, פוגעת במערכות ביוב, בורות שאיבה, מכוני
טיהור והשבת קולחים לשימושים חקלאיים.
כחברה המחויבת לסביבה אנו פועלים רבות לקידום מודעות בענף האירוח וההסעדה
ומציעים ללקוחותינו בתחום לא רק שירותים מקצועיים אלא גם ליווי והכוונה.
לטביב צי ביוביות מהגדולים במדינה ואנו מתמחים בשאיבת מפרידי שומן, פתיחת סתימות,
איסוף שמן צמחי ורכישתו במחירים הטובים ביותר (כולל אספקת כלי אצירה ייעודיים),
שטיפת קווי ביוב, צילום קווים, פתרונות הנדסיים, שירות מסביב לשעון, עבודה מאושרת
ומוסמכת, מתקן טיהור שפכים בבעלות החברה ועוד. אנו מסייעים מדי שנה למאות מסעדות, אולמות אירועים, בתי מלון, מטבחים מסחריים, קפיטריות, חדרי אוכל וכו.